Pozice copywritingu v životním cyklu webové prezentace - Šauer, Josef; Gála, Libor, 1965-; Kafka, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Bakalářská práce se zaměřuje na oblast webových stránek a internetového marketingu, přičemž zvláštní důraz je kladen na copywriting. Cílem mé práce je aplikace jednotlivých fází copywritingu na vybraný životním cyklus webu. Pro dosažení tohoto cíle je práce tematicky rozdělena na tři části. První část je věnována pojmu životní fáze webu, vybraným metodikám a internetovému marketingu včetně jeho nástrojů. Druhá část pojednává o pojmu copywriting a principech jeho užití včetně požadavků na osobu copywritera. V závěrečné části jsem na jednotlivé fáze životního cyklu aplikoval konkrétní postupy copywritingu, které jsou popsány v druhé části.
Vedoucí práce: Libor Gála
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses