Management obcí stavební materiál organizační architektury obecních úřadů. - Roubínková, Dana; Dědina, Jiří, 1955-; Mládková, Ludmila, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem disertační práce je analyzovat problém dynamičnosti cílů samosprávy a statičnosti cílů státní správy v ustanovování formální organizační struktury obecního úřadu. Druhým cílem práce je identifikovat převládající formální a neformální organizační strukturu vyskytující se v příslušných typech obecních úřadů.
Vedoucí práce: Jiří Dědina
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2009
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor disert. práce]; disertace; dissertations