Racionalizace podpůrných služeb a centra sdílených služeb - Fojtík, Aleš; Kislingerová, Eva, 1950-; Dvořáček, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Optimalizace procesů se stalo běžnou praxí a převážně pro společnosti, které jsou orientovány na trh. Zaměření na podporu služeb obecně začne až poté, co je potenciál pro úspory díky optimalizaci hlavních činností plně využit. Rozvíjející se trend posledních deseti let představuje rozvoj center sdílených služeb, které mohou nabídnout ve spojení s výše uvedenými komponenty a offshoringem mnohem důležitější úspory nákladů. Cílem práce bylo připravit komplexní materiál představující komplexní přehled o činnosti optimalizace procesů a popsat centra sdílených služeb jako speciální možnost optimalizace, která umožňuje maximalizaci výhod optimalizace podpůrných služeb. Problém, který je řešena v práci, by měl odpovědět na otázku, zda výběrová kritéria optimalizace projektu byly ovlivněny finanční krizí, a co je nyní jiné.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2010
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor disert. práce]; disertace; dissertations