Specifika outsourcingu logistických služeb - Vinš, Marek; Pernica, Petr, 1948-; Gros, Ivan, 1937-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato práce představuje specifika outsourcingu logistických služeb včetně doporučení na úspěšnou realizaci outsourcingového vztahu a představuje výsledky výzkumu zaměřeného na preference firem při nákupu logistických služeb za účelem vhodnějšího zacílení zadavatelů poskytovateli.
Vedoucí práce: Petr Pernica
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2010
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor disert. práce]; disertace; dissertations