Augumented reality - Jílek, Michal (2010)
Tato bakalářská práce je určena především uživatelům rozšířené reality a spojuje tento pojem s pojmem marketing. První část je zaměřena na vysvětlení pojmu rozšířená realita a pochopení je podpořeno definicí rozšířené reality. Druhá část je zaměřena na prvky, které potřebujeme k využití AR na dvou koncových zařízeních. Třetí část spojuje pojem AR s marketingem. Čtvrtá část je zaměřena na AR aplikace a na jejich praktické zkoumání autorem.