Augumented reality - Jílek, Michal; Jandoš, Jaroslav; Čech, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Tato bakalářská práce je určena především uživatelům rozšířené reality a spojuje tento pojem s pojmem marketing. První část je zaměřena na vysvětlení pojmu rozšířená realita a pochopení je podpořeno definicí rozšířené reality. Druhá část je zaměřena na prvky, které potřebujeme k využití AR na dvou koncových zařízeních. Třetí část spojuje pojem AR s marketingem. Čtvrtá část je zaměřena na AR aplikace a na jejich praktické zkoumání autorem.
Vedoucí práce: Jaroslav Jandoš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses