Podnikatelský plán - Dvořák, Michal; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kocábková, Martina (2013)
Předmětem diplomové práce je zpracování podnikatelského plánu nově zakládaného zemědělského podniku a ekonomické vyhodnocení metodou finanční analýzy
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: podnikatelské projekty; finanční investování; finanční analýza; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; financial investments; financial analysis; master's theses