Nový daňový řád jako základní procesní norma správy daní a jeho srovnání s předchozí právní úpravou - Kadulová, Ivana (2012)
Diplomová práce porovnává právní úpravu při správě daní. Zákon č. 337/1992 Sb., o správě daní a poplatků s nově platným Zákonem č. 280/2009 Sb., daňovým řádem. Výstupem práce je zhodnocení přínosů a nedostatků nové úpravy zákona