Nový daňový řád jako základní procesní norma správy daní a jeho srovnání s předchozí právní úpravou - Kadulová, Ivana; Hajdíková, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hajdušek, Tomáš (2012)
Diplomová práce porovnává právní úpravu při správě daní. Zákon č. 337/1992 Sb., o správě daní a poplatků s nově platným Zákonem č. 280/2009 Sb., daňovým řádem. Výstupem práce je zhodnocení přínosů a nedostatků nové úpravy zákona
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: daňové systémy; správa daní; Česko; management [obor dipl. práce]; daňový řád; diplomové práce; tax systems; tax administration; Czechia; master's theses