Diskusie o priamej voľbe prezidenta v Českej republike - Hrušková, Petra (2011)
Bakalárska práca sa venuje zavedeniu priamej voľby prezidenta v Českej republike. Cieľom práce je obsahová analýza predkladaných návrhov, ktoré prebiehali na pôde Parlamentu Českej republiky a ich zhodnotenie. Práca reflektuje názory odbornej verejnosti a politických uskupení na danú problematiku, predkladá argumenty pre zavedenie priamej voľby prezidenta.