Diskusie o priamej voľbe prezidenta v Českej republike - Hrušková, Petra; Němec, Jan, 1980 srpen 23.-; Smetanková, Daša; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Bakalárska práca sa venuje zavedeniu priamej voľby prezidenta v Českej republike. Cieľom práce je obsahová analýza predkladaných návrhov, ktoré prebiehali na pôde Parlamentu Českej republiky a ich zhodnotenie. Práca reflektuje názory odbornej verejnosti a politických uskupení na danú problematiku, predkladá argumenty pre zavedenie priamej voľby prezidenta.
Vedoucí práce: Jan Němec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: politologie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses