Zřízení bioresonanční kliniky - podnikatelský záměr - Jaša, Martin (2013)
Práce se zaměřila na analýzu a popis uvažovaných možností a technologií využívaných v informační medicíně. Práce se zaměřuje zrealizování podnikatelského plánu na založení kliniky bioresonační medicíny s cílem ověření podle finanční náročnosti na zřízení této specifické metody léčení a ověření. Zda je z ekonomického hlediska reálné zrealizovat středisko tohoto typu