Zřízení bioresonanční kliniky - podnikatelský záměr - Jaša, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Syrovátka, Oldřich; Mejzlík, Vítězslav (2013)
Práce se zaměřila na analýzu a popis uvažovaných možností a technologií využívaných v informační medicíně. Práce se zaměřuje zrealizování podnikatelského plánu na založení kliniky bioresonační medicíny s cílem ověření podle finanční náročnosti na zřízení této specifické metody léčení a ověření. Zda je z ekonomického hlediska reálné zrealizovat středisko tohoto typu
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: projektový management; podnikatelské projekty; management [obor dipl. práce]; strategická analýza; bioresonance; diplomové práce; project management; business planning; master's theses