Aktivní politika zaměstnanosti na trhu práce v ČR - Podhradská, Martina (2013)
Bakalářská práce nazvaná Aktivní politika zaměstnanosti na trhu práce v ČR je zaměřena na analýzu nástrojů aktivní politiky zaměstnanosti v České republice. Cílem práce je zmapovat realizaci dílčích nástrojů a zároveň zhodnotit vývoj výdajů určených na aktivní politiku zaměstnanosti v České republice