Aktivní politika zaměstnanosti na trhu práce v ČR - Podhradská, Martina; Kaczor, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Havlová, Lenka (2013)
Bakalářská práce nazvaná Aktivní politika zaměstnanosti na trhu práce v ČR je zaměřena na analýzu nástrojů aktivní politiky zaměstnanosti v České republice. Cílem práce je zmapovat realizaci dílčích nástrojů a zároveň zhodnotit vývoj výdajů určených na aktivní politiku zaměstnanosti v České republice
Vedoucí práce: Pavel Kaczor
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: trh práce; politika zaměstnanosti; rekvalifikace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; labor market; manpower policy; occupational retraining; bachelor's theses