Vietnamská komunita na trhu práce v ČR - Horáková, Eva (2013)
Bakalářská práce je zaměřena na vietnamskou komunitu, která působí na českém trhu práce. Zkoumá, jaká je ekonomická aktivita Vietnamců v České republice. Práce se také zabývá informovaností českých respondentů o Vietnamcích z obecného i ekonomicky aktivního hlediska a porovnává, zda skutečný stav odpovídá situaci, kterou svými odpověďmi ilustrují respondenti