Vietnamská komunita na trhu práce v ČR - Horáková, Eva; Kaczor, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Nový, Jan, 1966- (2013)
Bakalářská práce je zaměřena na vietnamskou komunitu, která působí na českém trhu práce. Zkoumá, jaká je ekonomická aktivita Vietnamců v České republice. Práce se také zabývá informovaností českých respondentů o Vietnamcích z obecného i ekonomicky aktivního hlediska a porovnává, zda skutečný stav odpovídá situaci, kterou svými odpověďmi ilustrují respondenti
Vedoucí práce: Pavel Kaczor
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: trh práce; Vietnamci; Česko; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; labor market; Vietnamese; Czechia; bachelor's theses