Zhodnocení využití nových trendů v marketingové komunikaci u zdravotních pojišťoven v České republice - Stejskal, Martin (2013)
Diplomová práce je zaměřena na nové trendy v marketingové komunikaci. V první části představuje jednotlivé nástroje nových trendů v marketingové komunikaci. Druhá analytická část se zabývá zhodnocením využití v prostředí zdravotních pojišťoven v České republice