Zhodnocení využití nových trendů v marketingové komunikaci u zdravotních pojišťoven v České republice - Stejskal, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hajdíková, Taťána; Polanecká, Šárka (2013)
Diplomová práce je zaměřena na nové trendy v marketingové komunikaci. V první části představuje jednotlivé nástroje nových trendů v marketingové komunikaci. Druhá analytická část se zabývá zhodnocením využití v prostředí zdravotních pojišťoven v České republice
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: zdravotní pojišťovny; marketingová komunikace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health insurance companies; communication in marketing; master's theses