Srovnání PPC systémů z hlediska možností řízení marketingové kampaně - Hesová, Lenka (2012)
Práce se zabývá srovnáním různých PPC systémů z hlediska jejich možností pro vedení a nastavení kampaně. Soustředí se na porovnání systému Google Adwords s dalšími lokálními systémy (Seznam Sklik, Direct.Yandex, Baidu PPC, Bing AdCenter atp.). Cílem práce je porovnat vybrané nástroje těchto systémů a stanovit doporučení pro firmu, jak v těchto systémech řídit PPC kampaň