Srovnání PPC systémů z hlediska možností řízení marketingové kampaně - Hesová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kincl, Tomáš, 1979-; Novák, Michal (2012)
Práce se zabývá srovnáním různých PPC systémů z hlediska jejich možností pro vedení a nastavení kampaně. Soustředí se na porovnání systému Google Adwords s dalšími lokálními systémy (Seznam Sklik, Direct.Yandex, Baidu PPC, Bing AdCenter atp.). Cílem práce je porovnat vybrané nástroje těchto systémů a stanovit doporučení pro firmu, jak v těchto systémech řídit PPC kampaň
Vedoucí práce: Tomáš Kincl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Keywords: internetový marketing; marketingová komunikace; internetová reklama; management [obor dipl. práce]; AdWords; eTarget; diplomové práce; Internet marketing; communication in marketing; Internet advertising; master's theses