Analýza marketingové komunikace vybrané značky - Valešová, Hana; Průša, Přemysl, 1980-; Kalinová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Předmětem této bakalářské práce je analýza marketingové komunikace značky čokolády Milka v kampani "Troufni si na jemnost". Vzhledem k důvěrné povaze dat o dané kampani se analýza opírá o veřejně dostupné informace, dotazníkové šetření a vlastní pozorování. Práce je rozdělena do dvou tematických celků. První část se věnuje teoretickým východiskům značky a marketingové komunikace. Praktická část zahrnuje informace o společnosti Kraft Foods, charakteristiku značky Milka a podrobnou analýzu nástrojů marketingové komunikace v kampani "Troufni si na jemnost." Tato data se stala podkladem pro dotazníkové šetření, jehož cílem bylo zjistit úroveň povědomí o dané kampani u stanovené cílové skupiny. Na základě všech zjištěných poznatků práce zhodnotila komunikační efekt kampaně a pomocí SWOT analýzy definovala její silné a slabé stránky, příležitosti a hrozby.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses