Vztahy EU a Austrálie mění se jejich kvalita? - Ježová, Zdeňka; Cihelková, Eva, 1952-; Neumann, Pavel, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Diplomová práce se zabývá kvalitou vztahů mezi Austrálií a Evropskou unií. V rámci práce je sledována vzájemná spolupráce od 60. let 20. století po současnost. Hodnocen je vývoj právně institucionálního rámce vzájemných vztahů i vývoj charakteru ekonomických a obchodních vztahů obou partnerů. Nastíněny jsou rovněž problémy, které doprovázely rozvoj spolupráce v minulosti, a překážky, které brání jejímu dalšímu prohlubování v současnosti. Dále se práce zabývá výsledky dosavadního vývoje, hodnotí současný stav vztahů a poskytuje výhled do budoucna.
Vedoucí práce: Eva Cihelková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses