Marketingová strategie pro vybraný internetový obchod - Soukupová, Markéta (2012)
Cílem mé diplomové práce je analýza využití online médií u vybraného internetového obchodu a návrh nové marketingové strategie. K dosažení vytyčeného cíle využívám případové studie vybraného internetového obchodu, analýzu současné marketingové strategie a návrh nové marketingové strategie. Kvantitativní výzkum provádím pomocí dotazníkového šetření mezi cílovou skupinou vybraného internetového obchodu a jeho kamennou pobočkou. Výsledkem diplomové práce je návrh marketingové strategie, která reaguje na potřeby cílové skupiny a je v souladu s finančními možnostmi vybraného internetového obchodu.