Marketingová strategie pro vybraný internetový obchod - Soukupová, Markéta; Průša, Přemysl, 1980-; Bardún, Adam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem mé diplomové práce je analýza využití online médií u vybraného internetového obchodu a návrh nové marketingové strategie. K dosažení vytyčeného cíle využívám případové studie vybraného internetového obchodu, analýzu současné marketingové strategie a návrh nové marketingové strategie. Kvantitativní výzkum provádím pomocí dotazníkového šetření mezi cílovou skupinou vybraného internetového obchodu a jeho kamennou pobočkou. Výsledkem diplomové práce je návrh marketingové strategie, která reaguje na potřeby cílové skupiny a je v souladu s finančními možnostmi vybraného internetového obchodu.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses