Specifika public relations v B2B sektoru na příkladu společnosti Infinity a.s. - Kůželová, Tereza (2012)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou public relations v B2B sektoru, a to na příkladu konkrétní společnosti. Cílem práce je především analýza public relations aktivit ve společnosti Infinity a. s., zhodnocení jejich efektivity vůči cílové skupině a návrh možných změn a zlepšení do budoucnosti. Součástí práce je také analýza mediálních výstupů společnosti za poslední dva roky a jejich porovnání s přímou konkurencí. Dílčí cíl práce představuje zhodnocení spolupráce Infinity s PR agenturou a doporučení pro další postup. Práce se rovněž zabývá problematikou in-house a externího (agenturního) PR v teoretické rovině a poskytuje návod, podle čeho se řídit při výběru PR agentury.