Specifika public relations v B2B sektoru na příkladu společnosti Infinity a.s. - Kůželová, Tereza; Průša, Přemysl, 1980-; Kliková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou public relations v B2B sektoru, a to na příkladu konkrétní společnosti. Cílem práce je především analýza public relations aktivit ve společnosti Infinity a. s., zhodnocení jejich efektivity vůči cílové skupině a návrh možných změn a zlepšení do budoucnosti. Součástí práce je také analýza mediálních výstupů společnosti za poslední dva roky a jejich porovnání s přímou konkurencí. Dílčí cíl práce představuje zhodnocení spolupráce Infinity s PR agenturou a doporučení pro další postup. Práce se rovněž zabývá problematikou in-house a externího (agenturního) PR v teoretické rovině a poskytuje návod, podle čeho se řídit při výběru PR agentury.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses