Strategie značky Rex na českém trhu - Koutová, Tereza (2012)
Tato práce se zabývá marketingovou strategií značky Rex na českém trhu, se zaměřením na relaunch, který proběhl v roce 2012. Hlavním cílem práce je prostřednictvím vlastního výzkumu vyhodnotit možnosti značky Rex a na jejich základě stanovit doporučení do budoucna. Úvodní teoretická část se věnuje definování základních pojmů vztahujících se ke strategii řízení značky. Druhá část se zabývá představením společnosti Henkel, značky Rex a trhu pracích prostředků obecně. Třetí část nabízí detailní charakteristiku značky Rex, čtvrtá část se potom zaměřuje na konkrétní marketingové aktivity na příkladu podpory zmíněného relaunche. Poslední část se věnuje vlastnímu výzkumu, jeho vyhodnocení a doporučením pro značku do budoucna.