Strategie značky Rex na českém trhu - Koutová, Tereza; Průša, Přemysl, 1980-; Nemeškalová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato práce se zabývá marketingovou strategií značky Rex na českém trhu, se zaměřením na relaunch, který proběhl v roce 2012. Hlavním cílem práce je prostřednictvím vlastního výzkumu vyhodnotit možnosti značky Rex a na jejich základě stanovit doporučení do budoucna. Úvodní teoretická část se věnuje definování základních pojmů vztahujících se ke strategii řízení značky. Druhá část se zabývá představením společnosti Henkel, značky Rex a trhu pracích prostředků obecně. Třetí část nabízí detailní charakteristiku značky Rex, čtvrtá část se potom zaměřuje na konkrétní marketingové aktivity na příkladu podpory zmíněného relaunche. Poslední část se věnuje vlastnímu výzkumu, jeho vyhodnocení a doporučením pro značku do budoucna.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses