Interní audit - Řezník, Michal; Dvořáček, Jiří, 1947-; Tondlová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práce se zabývá problematikou interního auditu. Nejprve je interní audit vysvětlen v teoretické rovině. Praktická část je zaměřena na interní audit v bankovním sektoru. První kapitola praktické části se zabývá srovnáním čtyř velkých českých bank z hlediska dodržování právních předpisů vztahujících se k problematice auditu, postavení útvaru interního auditu a Výboru pro audit. Druhá část přibližuje proces interního auditu v bance. Pro znázornění průběhu procesu interního auditu je použit proces nákupu. Cílem práce je poskytnout ucelený teoretický základ o interním auditu a ukázat na konkrétním příkladě, jak interní audit probíhá.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses