Získavanie a výber pracovníkov vo vybranej organizácii - Kamenská, Dominika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vinšová, Tereza; Tužová, Julie (2013)
Predmetom tejto bakalárskej práce je problematika personálneho manažmentu so zameraním na oblasť získavania a výberu pracovníkov. Teoretická časť práce je venovaná získavaniu a výberu pracovníkov so zameraním na rôzne metódy získavania a výberu pracovnej sily. Táto časť vznikla ako rešerše odbornej literatúry. Praktická časť práce je zameraná na konkrétne aktivity procesu získavania a výberu spoločnosti TECHNOGYM, S.p.A.. Výsledkom popisu a analýzy jednotlivých personálnych činností je návrh a odporučenie pre zlepšenie a optimalizáciu tohto procesu. Cieľom bakalárskej práce je navrhnúť riešenia, ktoré by pomohli vyššie uvedenej spoločnosti získavať a vyberať tých najvhodnejších uchádzačov z pracovného trhu, ktorí by vyhovovali požiadavkám voľných pracovných miest a tak prispeli k čo najefektívnejšiemu fungovaniu spoločnosti
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: personální management; přijímací řízení; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; personnel management; employee selection; bachelor's theses