Balkán na počátku 21. století - Souček, Petr; Karpová, Eva; Řehořová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem této práce je komparace Chorvatska, Srbska, Bosny a Hercegoviny, Černé Hory, Makedonie a Albánie z hlediska jejich hospodářského a politického vývoje od začátku 21. století. Předkládaná práce se rovněž zabývá dopady celosvětové hospodářské krize na příliv přímých zahraničních investic do těchto zemí a jejich zahraniční obchod s Evropskou unií. Závěrečná část práce podává ucelený přehled o aktuálním stavu rozšiřování Evropské unie o státy západního Balkánu.
Vedoucí práce: Eva Karpová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses