Porovnání studijních informačních systémů na vybraných vysokých školách - Urbanová, Kateřina (2013)
Bakalářská práce se zabývá porovnáním studijních informačních systémů na vybraných vysokých školách. Hlavním cílem je analyzovat a srovnat systémy na pěti zvolených školách, vedlejším cílem je charakterizovat studijní prostředí na těchto školách. Analýza systémů byla zpracována z pohledu studenta, sledováním vybraných funkcí, které student na vysoké škole nejvíce potřebuje. Studijní informační systémy jsou vzájemně porovnány z pohledu autorky a z pohledu dotázaných respondentů z vybraných škol v dotazníkovém šetření. V závěru práce jsou navrhnuta řešení pro zlepšení systémů na základě zjištěných nedostatků.