Porovnání studijních informačních systémů na vybraných vysokých školách - Urbanová, Kateřina; Benáčanová, Helena, 1947-; Černá, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Bakalářská práce se zabývá porovnáním studijních informačních systémů na vybraných vysokých školách. Hlavním cílem je analyzovat a srovnat systémy na pěti zvolených školách, vedlejším cílem je charakterizovat studijní prostředí na těchto školách. Analýza systémů byla zpracována z pohledu studenta, sledováním vybraných funkcí, které student na vysoké škole nejvíce potřebuje. Studijní informační systémy jsou vzájemně porovnány z pohledu autorky a z pohledu dotázaných respondentů z vybraných škol v dotazníkovém šetření. V závěru práce jsou navrhnuta řešení pro zlepšení systémů na základě zjištěných nedostatků.
Vedoucí práce: Helena Benáčanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses