Analýza fungování operačních programů - Havránková, Irena; Cimler, Petr, 1956-; Hommerová, Dita; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce se zabývá analýzou fungování operačních programů v České republice. Cílem práce je zjistit, jak v České republice probíhá implementace operačních programů, zanalyzovat proces fungování, a na jeho základě identifikovat zjištění na straně příjemců a řídících orgánů. První kapitola charakterizuje regionální politiku, následující kapitola se zaměřuje na implementaci regionální politiky. Třetí kapitola se zabývá operačními programy. Praktická část se věnuje analýze fungování operačních programů a identifikuje jednotlivá zjištění.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses