Trh turistických karet v ČR - Krajíčková, Ivana (2013)
Cílem diplomové práce je charakterizovat trh turistických karet v České republice. V práci je zhodnocena nabídka turistických karet v ČR a také poptávka po nich. Dále práce zkoumá povědomí o tomto produktu a zkušenosti společností destinačního managementu a provozovatelů turistických karet. Práce také obsahuje porovnání českého trhu turistických karet s trhem v evropských zemích. Nakonec jsou navržena doporučení ke zlepšení stávající situace.