Trh turistických karet v ČR - Krajíčková, Ivana; Jarolímková, Liběna; Kondrashov, Alexey; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem diplomové práce je charakterizovat trh turistických karet v České republice. V práci je zhodnocena nabídka turistických karet v ČR a také poptávka po nich. Dále práce zkoumá povědomí o tomto produktu a zkušenosti společností destinačního managementu a provozovatelů turistických karet. Práce také obsahuje porovnání českého trhu turistických karet s trhem v evropských zemích. Nakonec jsou navržena doporučení ke zlepšení stávající situace.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses