Marketingová strategie advokátní kanceláře - Sýkorová, Eliška (2012)
Diplomová práce Marketingová strategie advokátní kanceláře má za cíl charakterizovat marketing právních služeb a analyzovat konkrétní marketingovou strategii dané advokátní kanceláře. Práce při analýze vychází zejména z marketingového mixu, který je upraven pro marketing služeb. Práce je založena jak na teoretických, tak na praktických údajích. V závěru práce, jsou uvedena konkrétní doporučení pro danou advokátní kancelář.