Marketingová strategie advokátní kanceláře - Sýkorová, Eliška; Halík, Jaroslav, 1961-; Lisá, Radka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Diplomová práce Marketingová strategie advokátní kanceláře má za cíl charakterizovat marketing právních služeb a analyzovat konkrétní marketingovou strategii dané advokátní kanceláře. Práce při analýze vychází zejména z marketingového mixu, který je upraven pro marketing služeb. Práce je založena jak na teoretických, tak na praktických údajích. V závěru práce, jsou uvedena konkrétní doporučení pro danou advokátní kancelář.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses