Projekt na podporu cestovního ruchu v Jihomoravském kraji - Hájková, Nikol (2013)
Cílem diplomové práce je navrhnout projekt, který by podpořil cestovní ruch rodin s dětmi v Jihomoravském kraji. Diplomová práce se zpočátku věnuje teoretické rovině, která přibližuje oblast cestovního ruchu a samotnou cílovou skupinu. Na ni pak navazuje částí analytickou zjišťující současnou situaci rodin s dětmi v České republice. Po teoretickém základu a analýze aktuálního stavu autorka přistupuje v praktické části k návrhu vlastního projektu, kde představuje v prvé řadě jeho cíle, celkovou koncepci, distribuční zajištění a komunikaci. Otázkou vlastní realizace se pak zabývá poslední kapitola diplomové práce.