Projekt na podporu cestovního ruchu v Jihomoravském kraji - Hájková, Nikol; Jarolímková, Liběna; Vaško, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem diplomové práce je navrhnout projekt, který by podpořil cestovní ruch rodin s dětmi v Jihomoravském kraji. Diplomová práce se zpočátku věnuje teoretické rovině, která přibližuje oblast cestovního ruchu a samotnou cílovou skupinu. Na ni pak navazuje částí analytickou zjišťující současnou situaci rodin s dětmi v České republice. Po teoretickém základu a analýze aktuálního stavu autorka přistupuje v praktické části k návrhu vlastního projektu, kde představuje v prvé řadě jeho cíle, celkovou koncepci, distribuční zajištění a komunikaci. Otázkou vlastní realizace se pak zabývá poslední kapitola diplomové práce.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses