Marketingová strategie vybrané společnosti - Schneiderová, Petra (2012)
Diplomová práce se zaobírá analýzou marketingové strategie společnosti působící na trhu krmiv pro domácí mazlíčky. Práce je rozdělená na teoretickou a praktickou část. První část slouží jako teoretický základ, kde jsou vysvětleny základní pojmy marketingu, marketingové strategie podle jednotlivých složek marketingového mixu a v neposlední řadě je zde věnován prostor také shopper marketingu a in-store komunikaci. Těžiště praktické části spočívá v analýze marketingové strategie konkrétní značky, přičemž zde nechybí analýza trhu jako takového, ani situační a SWOT analýza zkoumané společnosti. V závěru praktické části je kladen důraz na doporučení návrhů na zlepšení v oblasti produktové, cenové, distribuční a komunikační strategie v souladu s globálními trendy.