Marketingová strategie vybrané společnosti - Schneiderová, Petra; Průša, Přemysl, 1980-; Zemanová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Diplomová práce se zaobírá analýzou marketingové strategie společnosti působící na trhu krmiv pro domácí mazlíčky. Práce je rozdělená na teoretickou a praktickou část. První část slouží jako teoretický základ, kde jsou vysvětleny základní pojmy marketingu, marketingové strategie podle jednotlivých složek marketingového mixu a v neposlední řadě je zde věnován prostor také shopper marketingu a in-store komunikaci. Těžiště praktické části spočívá v analýze marketingové strategie konkrétní značky, přičemž zde nechybí analýza trhu jako takového, ani situační a SWOT analýza zkoumané společnosti. V závěru praktické části je kladen důraz na doporučení návrhů na zlepšení v oblasti produktové, cenové, distribuční a komunikační strategie v souladu s globálními trendy.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses