Marketingová strategie vybrané produktové řady společnosti Siemens s.r.o. - Klíma, Tomáš; Halík, Jaroslav, 1961-; Hofschnajdr, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato diplomová práce představuje společnost Siemens s.r.o. spolu s tržním prostředím v segmentu výroby lokomotiv a charakterizuje a analyzuje marketingovou strategii její produktové řady - lokomotiv Vectron. Práce chce poskytnout společnosti Siemens s.r.o. nezávislý pohled na její marketingovou strategii a nabídnout inspiraci pro její případnou úpravu. V první polovině práce je možno rovněž naleznout shrnutí teoretických poznatků o business-to-business marketingu.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses