Hodnotová inovace ve společensky prospěšném podnikání - Trybenekr, Jan; Barton, Monika; Müllerová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práce nabízí komplexní pohled na oblast sociálního podnikání, které v poslední době po celém světě výrazně získává na významu a popularitě. V teoretické části jsou identifikovány klíčové trendy v tvorbě hodnoty v podnikání ve 21. století, přehledně vysvětlen samotný koncept sociálního podnikání a představeny osobnostní charakteristiky sociálního podnikatele. V praktické části autor popisuje vlastní systematický model pro tvorbu hodnotové inovace a demonstruje jeho účinnost na příkladu reálného projektu z oblasti sociálního podnikání.
Vedoucí práce: Monika Barton
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses