Ekonomika městských sportovních zařízení - Michálek, Jakub; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Přibyl, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této diplomové práce je analyzovat ekonomiku městského sportovního zařízení. Pro tyto účely byla vybrána příspěvková organizace Správa nemovitostí Hradec Králové, která provozuje plavecké areály. Větší důraz byl kladen na nově vzniklý areál letního koupaliště Flošna, na jehož příkladu byla vypracována analýza nákladů a výnosů a také dotazníkové šetření, díky kterému budeme moci navrhnout možná vylepšení. Cílem práce je ověřit hypotézu, že městské sportoviště plnící formu veřejné služby nemůže být soběstačné a město jej musí dotovat.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses