Současné mezinárodní vztahy Venezuely - Čáslavka, Michal (2013)
Tato práce se zabývá současnými mezinárodními vztahy Venezuely. Je rozdělena do 3 částí. První část je obecná. druhá část se zabývá domácí politikou a ta třetí zahraniční politikou. Nejvýznamnější osobností je exprezident Hugo Chávez.