Současné mezinárodní vztahy Venezuely - Čáslavka, Michal; Matějka, Zdeněk, 1935 září 19.-; Jeníčková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato práce se zabývá současnými mezinárodními vztahy Venezuely. Je rozdělena do 3 částí. První část je obecná. druhá část se zabývá domácí politikou a ta třetí zahraniční politikou. Nejvýznamnější osobností je exprezident Hugo Chávez.
Vedoucí práce: Zdeněk Matějka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní politika a diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses