Dlouhodobý majetek - účtování, zařazení, evidence - Ulrichová, Tereza; Hašková, Simona, 1973-; Stejskalová, Irena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2012)
Cílem mé bakalářské práce je v teoretické části charakterizovat pořizování, účtování, evidenci, zařazení, odpisování a vyřazení dlouhodobého majetku v souladu se zákonem o účetnictví. V praktické části budou uvedeny konkrétní příklady a porovnání vlivu odpisování na hospodářský výsledek a daňovou povinnost. Uvedené postupy budou dokumentovány na údajích z konkrétní firmy. Použití nové formy odpisování, pak bude zobrazeno na příkladu s fiktivními daty.
Vedoucí práce: Simona Hašková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses