Animačné služby v turistických letoviskách - Fodor, Viktor; Petrů, Zdenka, 1953-; Kondrashov, Alexey; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalárska práca sa zaoberá problematikou animačných služieb, ako významnej doplnkovej služby cestovného ruchu. Teoretická časť vymedzuje pojem animácia, približuje jej históriu a vysvetľuje, ktoré faktory ovplyvňujú jej fungovanie. Ďalej je v tejto časti vysvetlená profesia animátora a činnosť animačného tímu. V analytickej časti je na základe dotazníkového výskumu zhodnotená obľúbenosť a popularita animačných služieb. Táto časť taktiež prináša osobný postoj autora k danej téme.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses